Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
Bericht:
Pagina  <<  |  1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  >>
Familie, Antwerpen (B) – Zondag 04-11-2018 22:48:31
Herfstvakantie 2018. Mooi huis, mooie omgeving, mooie vakantie. Genoten van alles en van elkaar. Dank u voor de warme ontvangst. Nice memory! (familie in Pieriks, week herfstvakantie '18)
Familie, Katwijk – Donderdag 01-11-2018 22:27:01
We hebben een geweldige week gehad. 16 personen waarvan 8 grote kinderen. Ze hebben zich zo goed vermaakt, in en om het huis. We hadden een tafeltennistafel meegenomen, heel veel gebruikt. Misschien een tip voor in de schuur. We komen zeker nog een keer terug, super huis! (familie in Pieriks, week herfstvakantie oktober '18)
Familie, Rottevalle – Dinsdag 23-10-2018 22:39:25
Wat een prachtig huis! Heerlijk ruim en lekker huislijk en heel sfeervol ingericht. We waren hier met 11 mensen: 2 gezinnen met 3 kinderen en de moeder van de beide mannen. Sinds haar man overleden is in 2012 gaan we elk eerste weekend van de herfstvakantie met z'n allen weg. We hebben lekker gewandeld en gebruik gemaakt van een van de fietsroutes uit de mappen, heel handig dat we deze in konden zien! Onze jongens hebben lekker op de skelters gereden, gevoetbald en gespeeld in de schuur. En de bos bloemen dat bij aankomst klaarstond was natuurlijk ook prachtig! En de bedden die al opgemaakt waren bij aankomst: heerlijk. Kortom: beter kon het niet! Bedankt voor het warme welkom en voor het beschikbaar stellen van zo'n prachtige plek! Hartelijke groet. (Familie in 't Weideman, weekend oktober '18)
Familie , Nijverdal – Donderdag 18-10-2018 15:29:20
Zoals beloofd zijn we nog een keer teruggekomen en we hebben wederom een fantastisch weekend gehad. In tegenstelling tot de vorige keer hebben we er nu ook nog schitterend weer bij gehad. Het huis was en is de perfecte plek om samen met de familie een weekend door te brengen. We hebben genoten! Groeten en wie weet tot de volgende keer. (Familie in Pieriks, weekend oktober 2018)
Familie, Naaldwijk – Donderdag 18-10-2018 15:39:16
Wij zijn heel vriendelijk ontvangen met een mooie bos bloemen en een mooie rondleiding door het prachtige huis. Wij hebben het erg gezellig gehad met z'n allen. We hebben genoten van het supermooie weer en de mooie omgeving. De boerderij was tiptop in orde. Wij zijn helemaal niets tekort gekomen, alles zat erop en eraan. Super, super mooi allemaal. De volwassenen als de kinderen en kleinkinderen hebben genoten. Daarvoor onze hartelijke dank en wie weet tot ziens. (Familie in Pieriks, weekend oktober '18)
Familie, Hilversum – Donderdag 27-09-2018 10:45:10
Voor de 5e keer hier met de hele familie t.g.v. de verjaardag van onze moeder, oma en overgrootmoeder. Helaas is ze er niet meer bij. Ze overleed in februari j.l. Op haar 94e 'verjaardag', afgelopen vrijdag, hebben wij haar as verstrooid in Aalten en bloemetjes neergelegd. Toen naar de boerderij gereden. De gastvrije ontvangst was weer als vanouds, met prachtige bloemen, lekkers en een heerlijk schoon, fris huis. Van alle voorzieningen weer gebruik gemaakt, ook het vernieuwde zwembad is iedere dag bezocht! Ook hebben de 'paardenmeisjes' een mooie buitenrit gemaakt in Winterswijk. Voorgaande jaren was het nog prachtig nazomerweer in september, helaas was het nu fris en veel regen. Maar toch was het een heel fijn, gezellig weekend! Inmiddels heel vertrouwd voor ons allemaal! Hartelijke groeten. (Familie in Pieriks, weekend september '18)
Familie, Tilburg – Woensdag 19-09-2018 16:53:35
Afgelopen weekend hier ons 40-jarig huwelijk gevierd met ons gezin, 10 personen. Een fantastische ontvangst met bloemen en taart! Heel bijzonder. Wat een geweldige plek. Rust en ruimte, en een huis helemaal af! Grasveld, skelters, springkussen, tennisbaan, zwembad, bowling; alles gebruikt. Je hoeft nergens meer heen. Het is hier 'de hemel op aarde'! Wie weet tot een volgende keer. Dank voor de gastvrijheid! (Familie in 't Weideman, weekend september '18)
Vriendengroep, Goeree-Overflakkee – Woensdag 19-09-2018 16:29:30
We hebben een fantastisch weekend gehad. Alles was aanwezig voor jong en oud. Bedankt voor de goede service! (vriendengroep in Pieriks, weekend september 2018)
Familie, Valkenburg (ZH) – Woensdag 29-08-2018 13:44:57
We hebben een geweldig leuk weekend gehad. Top locatie en een heel hartelijke ontvangst. Mooi en schoon, voor iedereen wat! We komen zeker nog een keer terug. (Familie in Pieriks, weekend augustus 2018)
Familie, Wierden – Maandag 30-07-2018 11:49:20
Twee jarigen, waarvan één met 'n lange historie in Winterswijk: waar beter dan in dit heerlijke huis, 't Weideman, kun je 't leven vieren! Eén weekend lang met de familie samen lachen, springen op die geweldige trampoline, crossen op de skelter, honkballen in de tuin en genieten van de ondergaande zon op 't terras. Een hele fijne plek die we iedereen van harte kunnen aanbevelen. En dat gaan we doen! (Familie in 't Weideman, weekend juli 2018)
Zorginstelling, Lichtenvoorde – Maandag 30-07-2018 11:20:14
Voor het 3e jaar onze cliëntvakantie in deze fantastische vakantieboerderij Pieriks doorgebracht! Geweldig, mooi, ruim, schoon, … Ook erg fijn is dat we gebruik mogen maken van het zwembad van de Twee Bruggen. We zullen deze plek zeker aanraden! Als we een tip mogen geven: met deze warmte (35 gr.C.) is het ook hier binnen al snel 30 gr.C. Een airco of ventilator zou dan zeer fijn zijn. (Jongeren en personeel van zorginstelling, midweek juli '18)
Vriendengroep, Rotterdam – Maandag 30-07-2018 11:08:08
Wat hebben wij een geweldig weekend gehad! Van elkaar en van alle ruimte genoten! Zeker voor herhaling vatbaar. (Vriendengroep in Pieriks, weekend juli '18)
Familie, Schalkhaar – Donderdag 05-07-2018 14:42:33
Met onze familie hebben een meer dan prachtig weekend verbracht in dit heerlijke huis. We hebben genoten zowel binnen als buiten. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt met de skelters - opa voorop!, de trampoline, jeu-des-boules etc. Ook het zwembad bij de Twee Bruggen en het restaurant vielen goed in de smaak. Kortom een weekend om niet te vergeten. We komen graag weer terug. Ook nog hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst en de mooie bos bloemen! Kleinkinderen Willem en Thijs: wij vonden het heel fijn hier! (Familie Schalkhaar, weekend juni '18)
Familie, Laren – Dinsdag 22-05-2018 21:25:15
Na een jaar zijn we met de familie weer teruggekeerd naar deze mooie vakantieboerderij Pieriks. Bij binnenkomst voelden we ons meteen weer thuis en na 4 dagen is dit gevoel niet minder geworden. Deze plek straalt liefde, gezelligheid en rust uit en met 14 personen hebben we de perfecte balans tussen uitrusten en samenzijn gevonden. We hebben enorm genoten en keren graag weer eens terug naar deze plek. Het huis, de tuin, de omgeving/natuur en camping nabij waren een geweldige combinatie wat voor onze familie wederom voor een heerlijk pinksterweekend heeft gezorgd. Bedankt voor de mooie bloemen en voor weer nieuwe herinneringen die wij hier hebben mogen maken! (Familie uit Laren, Lochem en Zutphen, pinksterweekend 2018)
Familie, Geesteren – Dinsdag 08-05-2018 18:54:43
We hebben een super leuke week gehad. Geweldig mooi, schoon, op en top huis. Heerlijke omgeving! Kids hebben genoten van de skelters, trampoline en de heerlijke ruimte. Hartelijke ontvangst met een mooie bos bloemen, waarvan we hebben genoten. Tijdens de regenachtige dagen hebben de kids zich ook geweldig vermaakt op de speelzolder, de papa's en mama's, opa en oma hebben genoten van de sauna, het bad, looproutes, de ruimte. Kortom een geweldige, bijzondere mooie week! (Familie, 8 volwassenen en 7 kindjes, week meivakantie '18)
Pagina  <<  |  1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  >>