De omgeving Winterswijk

Vakantieboerderij Pieriks ligt op ca 5 km van Winterswijk.
Het uitgestrekte buitengebied van Winterswijk kan tot één van de fraaiste in Nederland gerekend worden. Winterswijk ligt in het oosten van de Achterhoek tegen de Duitse grens en bestaat uit het dorp zelf en negen buurtschappen waaronder Corle.

Het gebied biedt ideale mogelijkheden voor toerisme en recreatie. De omgeving bestaat uit pittoreske boerderijtjes, statige Scholtenboerderijen, weilanden en natuurgebieden. Het gehele landschap ademt een rust, ruimte en beslotenheid die zeldzaam zijn geworden in Nederland.

Boekenstad Bredevoort

De boekenstad Bredevoort met zijn beroemde boekenmarkt en historisch centrum ligt op korte afstand. In Bredevoort Boekenstad is een groot aantal antiquaren gevestigd en er worden veel culture evenementen in het teken van het boek georganiseerd.
De Slingeplas ligt ten oosten van Bredevoort. Het recreatiegebied met een oppervlakte van 35 hectare is ruim van opzet en volledig nieuw ingericht en is op fraaie wijze ingepast in het landschap. Een bezoek aan de Slingeplas kan prima worden gecombineerd met een fietstocht of wandeling in de prachtige omgeving rond Aalten.

Vakantiepark De Twee Bruggen

Verder staan alle faciliteiten van 5-sterren Vakantiepark De Twee Bruggen tot uw beschikking. Van een overdekt en openlucht zwembad (kosteloos inbegrepen bij uw verblijf), uitgebreid animatieteam in het hoogseizoen, grote zandspeeltuin, bowling, fiets-, skelter- en kanoverhuur, tot een pannenkoeken- en a-la-carte restaurant, cafetaria, een gezellige bar, supermarkt en een croissanterie met ontbijtmogelijkheid. Meer informatie: www.detweebruggen.nl

Vakantiepark de Twee Bruggen

Wandelen en Fietsen

De omgeving rond winterswijk, gelegen in de meest oostelijke punt van Gelderland, behoort tot de mooiste fiets- en wandelgebieden van Nederland. Het fraaie coulisselandschap en de vele beschermende bossen en landgoederen vormen het decor van prachtige fiets- en wandeltochten. Deze brengen u over landelijke wegen, zandwegen en bospaden. Plan hieronder je eigen fietsroute.

route.nl - Winterswijk

Golfen in Winterswijk

Samen met vrienden, familie of collega's kennis maken met de golfsport?
Golfbaan de Voortwisch, genoemd naar het gelijknamige landgoed en op één van de mooiste plekjes achter Winterswijk in een sfeerrijk coulisselandschap is een prachtige 18 holes golfbaan aangelegd. Meer informatie: www.golfclubwinterswijk.nl