Luxe, moderne groepsaccommodatie

De boerderij, van oudsher genaamd "Pieriks", dateert uit 1867 en is in 2013/2014 geheel gerenoveerd. Veel authentieke details zijn bij deze renovatie bewaard gebleven, zoals de eiken gebinten, de binnen-kap en stalraampjes.

De boerderij beschikt over een grote woonkamer, welke uitzicht biedt op tuin en terras. Een open woonkeuken, voorzien van inductiekookplaat, 2 combimagnetrons, vaatwasser, koelkast en vriezer. Er zijn 7 ruime slaapkamers en 4 badkamers. De grote luxe badkamer op de benedenverdieping is voorzien van een sauna, dubbele stortdouche en een whirlpool.

Ook aan de kinderen is er gedacht, binnen is een speelzolder, waar ze in alle rust heerlijk kunnen relaxen en spelen (o.a. poolbiljart, voetbaltafel, 2e TV). Voor de kleinere kinderen is in de woonkamer een hoekje waar zij zich prima zullen vermaken. Ook buiten is er alle ruimte om heerlijk te kunnen spelen, er is o.a. een grote trampoline, een voetbalveldje en een Jeu de Boules-baan.

Er zijn ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein. De naastgelegen Schoppe (schuur) biedt mogelijkheid voor stalling van fietsen, motoren etc. (gebruik op aanvraag).

De accommodatie is tevens geschikt voor mindervaliden.