Name:
Ort:
Email-Adresse:
Bericht:
Seite  1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  >>
Familie, Lochem – Montag 09-12-2019 21:37:47
Wat een prachtige plek zeg! We hadden vakantieboerderij Pieriks en 't Weideman tot onze beschikking vanwege onze groepsgrootte. Beide locaties zijn top. Alles tot in de puntjes verzorgd en Ria heeft iedere keer voor ons klaar gestaan. Fijne service! Top! We hebben hier ontzettend veel plezier met elkaar gehad en kijken terug op een fijn weekend hier. (Familie in Pieriks en Weideman, weekend nov./dec. 2019)
Familie, Culemborg – Montag 09-12-2019 21:12:42
Beste mensen, Wat hebben we naar deze week uitgekeken! En als je dan hier bent klopt alles. Fantastisch, het voelt als een warme deken. We waren hier het weekend met 7 volwassenen en 9 kleinkinderen. Iedereen voelde zich direct thuis. De kleinkinderen waren dol enthousiast over het zwembad, de sjoelbak en de speelkamer. De volwassenen genoten vooral van de ruimte, de luxe, en elkaar. Dinsdag kwamen onze 10 familieleden (5 broers en zussen met hun mannen/vrouwen). Er bleven er vier een nachtje slapen. Onvergetelijke momenten hadden we met elkaar. Dank jullie wel lieve mensen. We hopen dit nog eens te beleven met elkaar. Grandioos was ons verblijf. Woorden schieten te kort. Een warme groet! (Familie in Pieriks, week november '19)
Familie, München en in Nederland – Montag 09-12-2019 21:15:35
Een fantastisch neven en nichten weekend achter de rug! Hartelijk dank voor de gastvrijheid en de fijne ontvangst in jullie prachtige boerderij. De kinderen vonden de skelters en trampoline natuurlijk een hoogtepunt. We hebben ook erg genoten van een vuurtje op het terras, baden en de sauna... koken, eten, en beetje van de omgeving mogen genieten... We komen graag een keertje terug voor meer! Heel veel liefs! (Familie in 't Weideman, weekend november '19)
Vriendengroep, Biddinghuizen – Mittwoch 20-11-2019 16:05:05
We hebben een ontzettend leuk vriendenweekend gehad in dit mooie huis. Van alle gemakken voorzien en hele vriendelijke gastvrouw. Bedankt voor alles. (Vriendengroep in 't Weideman, november '19)
Familie, Lisserbroek – Mittwoch 20-11-2019 16:20:03
Wat een prachtige boerderij! We hebben genoten van een heerlijk familieweekend. Complimenten voor de stijlvolle inrichting, de schone vertrekken en de details zoals de mooie bos bloemen. De sauna was een heerlijke extra luxe net als de Jacuzzi. Daar hebben we heerlijk gebruik van gemaakt! Super netjes allemaal, heel schoon en smaakvol ingericht. Ook leuk dat de oude details her en der nog zichtbaar zijn. Dit huis is voor herhaling vatbaar. Tip: de vorken zijn wat slap en sommige van ons vonden de bedden wat zacht. Maar dat maakte het verblijf er niet minder leuk om. Heel veel dank voor alles en hopelijk tot ziens. (Familie in Pieriks, weekend nov. '19)
Familie, Sneek – Mittwoch 20-11-2019 15:35:56
Wat hebben wij hier een fantastisch gezinsweekend gehad! Het kon niet beter ... geweldig gezelschap, prachtig huis, bijzonder uitzicht, heerlijk weer! Kortom weer een weekend om in te lijsten. Bedankt Ria voor je hartelijke ontvangst. Warme groet uit Sneek. (familie in 't Weideman, weekend november 2019)
Vriendengroep, Lent – Donnerstag 07-11-2019 19:39:54
Hoi ik ben David, ik vond het echt superleuk. Het leukste vond ik .... alles maar ik vond spelen ook heel erg leuk en de skelters. tot de volgende keer. === SUPER LEUK. Ik heb heel erg genoten en het was hier heel fijn. Zwemmen, in de sauna gaan en nog veel meer dingen kon je doen. Alles zat er bij en alles was helemaal top! Heel erg bedankt!! Groetjes Alissa. === Hoi en ik ben Charezo. Ik vond het echt SUPER leuk. Het leukste vond ik .. hhm ... ik weet het, zijn de skelters en de grootte, je kunt hier goed verstoppen. === Wij hebben het hier heel fijn gehad! Net als vorig jaar. Wij vonden de sauna heel fijn om te hebben en het bubbelbad. Ik vind het niet leuk om weer weg te gaan! Groetjes Bente! === We zijn hier vorig jaar ook geweest. heel goed ontvangen. en heel veel plezier gehad. het zwembad was ook heel lekker. Volgend jaar komen we hier weer hopelijk. Groetjes Storm. (Geschreven door de kinderen van de vriendengroep in Pieriks, weekend november '19)
Familie, IJsselmuiden – Donnerstag 31-10-2019 23:25:33
Fantastisch huis. Algemene stemmen zijn weer voor volgend jaar terugkomen! Tijd tekort... wat hebben wij zoal gedaan... eten, drinken, spelletjes, sjoelen, 30 seconden, pub-quiz etc. etc... wandelen, zwemmen, jeu des boules, skelteren, klompenpad... Winterswijk, markt, escape room, terrasje, shoppen... Tv kijken: voetbal, expeditie Robinson, nieuws etc. etc. Sauna, vooral de stortdouche, speelkamer... De Hans en Grietje boven verdieping... helemaal top! Puntje van aandacht voor grote gezelschappen, extra vaatwasser en een extra, grote koelkast. Verder Perfect!! (Familie in Pieriks, weekend okt. 19)
Familie, Klazienaveen – Donnerstag 31-10-2019 23:07:22
Deze week vieren wij het 50 jarig huwelijksfeest van ouders, schoonouders, opa en oma. Geweldige verrassing bij aankomst, de slingers, bloemen en taart. Heerlijk rustige locatie en een knus huis. De speelschuur is goed gebruikt. We hebben van de mooie omgeving genoten. De faciliteiten van het vakantiepark is een fijne bijkomstigheid. Bedankt en wie weet tot ziens. (Familie in 't Weideman, midweek herfstvakantie '19)
Familie, Apeldoorn – Donnerstag 31-10-2019 23:32:15
Wij hebben het prima naar de zin gehad op Pieriks. Een prachtige boerderij woning met veel luxe. Ook de omgeving is erg mooi en de services van de 2 Bruggen vullen 't geheel mooi aan. Jammer alleen dat de walnoten afgevallen waren (grapje!). De ondersteuning door Ria waarderen wij ook zeer. Wij zullen Pieriks beslist aan vrienden en familie aanbevelen. Top. (Familie in Pieriks, midweek herfstvakantie '19)
Familie, Drachten – Donnerstag 24-10-2019 12:59:20
Met onze kinderen en kleinkinderen hebben wij een fijn weekend gehad in de luxe boerderij op een mooie en rustige locatie. Wij werden bij aankomst zeer hartelijk welkom geheten en rondgeleid. Tot onze verrassing stond er een prachtig boeket bloemen en in de koelkast een heerlijke taart met foto-opdruk vanwege ons huwelijksjubileum. Hartelijk dank voor deze attenties, gastvrijheid en de, in ons geval, genoten "nazorg"! (Familie in 't Weideman, weekend oktober '19)
Familie, Boskoop – Donnerstag 26-09-2019 19:38:37
Mooie locatie, mooie boerderij! We hebben genoten van ons familieweekend! De skelters waren geweldig voor de kids! We vonden het ook echt een pluspunt dat je gebruik kon maken van de faciliteiten van Vakantiepark De Twee Bruggen, maar de rust hebt van de boerderij! Het enige wat we misten was een wc boven. Bedankt voor de gastvrijheid en niet te vergeten de mooie bloemen! (Familie in 't Weideman, weekend september '19)
Familie, Lelystad – Donnerstag 12-09-2019 19:31:44
We hebben een heerlijk weekend gehad met z'n allen! Het weer zou 'herfst' zijn en dat was het ook. Maar dan in positieve zin. We zijn veel buiten geweest en de kinderen hebben van skelters en trampoline genoten! Het huis is compleet! Ruim! Fris! De keukenuitrusting is meer dan compleet en dat is fijn! Dank, dank, dank. Ook voor taart en bloemen en slingers! (Familie in Pieriks, weekend sept. '19)
Familie, Rhoon – Donnerstag 29-08-2019 11:54:35
We hebben genoten van een heerlijke, zonnige week in een prachtig goed geoutilleerd huis. De omgeving is schitterend en heel groen en ontspannend. De ontvangst was prima en de taart met opdruk voor ons huwelijksjubileum, was heerlijk en attent, evenals bloemen en slingers. We kijken terug op mooie dagen! (Familie in Pieriks, week augustus 2019)
Familie, Veendam – Donnerstag 29-08-2019 11:24:30
Wij zijn met z'n 17-en een lang weekend geweest, met opa, 4 kinderen + aanhang en 8 kleinkinderen van 5 t/m 12 jaar oud. De laatste keer dat we allemaal bij elkaar waren was 16 jaar geleden (en toen waren er nog geen kleinkinderen!). Perfecte locatie om lekker te genieten voor alle leeftijden. Vooral de trampoline en skelters waren een zeer groot succes! Alle neven en nichten hebben gezellig gespeeld, en de volwassenen hebben allerlei leuke spelletjes gedaan en ook lekker gewandeld. Alles wat we nodig hadden was aanwezig, de kamers waren prachtig en het was ook mooi ingericht. Heel hartelijk dank voor alle goede zorgen, de prachtige bloemen en de mooie tuin. We hebben genoten! (Familie in Pieriks, weekend augustus '19)
Seite  1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  >>